Tim

Teatar to go oslanja se na rad svojih osnivača, glumaca, lutkara, filmaša, producenata, stručnih suradnika, a dodatnu vrijednost donose partneri i mreža volontera s kojima se sve čini moguće.

Goran Smoljanović

Goran Smoljanović

Idejni začetnik kazališta i svih realiziranih predstava. Kao glumac i lutkar, s diplomom osječke akademije, igrao je u dramskim predstavama za odrasle i djecu u produkciji kazališta iz Zagreba, Osijeka, Pečuha, Siska, Bjelovara, Zadra, Vukovara i Vinkovaca. Napravio je sedam autorskih predstava u produkciji kazališta iz Zadra, Bjelovara i Osijeka. Od 2017. vanjski je suradnik na Odjelu za izobrazbu učitelja i odgojitelja, Sveučilište u Zadru. Na istom Sveučilištu pohađa postdiplomski studij.

Dalija Dozet

Dalija Dozet

Mozak filmskih aktivnosti i glavni „krivac“ za pokretanje Filmske RUNDE. Diplomirala režiju igranog filma na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu. Članica je Društva hrvatskih filmskih redatelja i izvršnog odbora Kinokluba Zagreb gdje djeluje i kao koordinatorica radionica. Radi kao freelance redateljica, scenaristica i asistentica režije na umjetničkim i komercijalnim projektima. Kao voditeljica filmskih radionica surađuje s Kinoklubom Zagreb, Hrvatskim filmskim savezom, Ministarstvom kulture, udrugama Bacači sjenki, Breza itd. Trenutačno u suradnji s produkcijom Hulahop razvija svoj prvi dugometražni dokumentarni film.

Marta Užarević

Marta Užarević

Svestrana snalažljivica, producentica spremna na sve izazove. Diplomirana je profesorica sociologije i engleskog jezika i književnosti. Od studentskih dana volontira i radi u kulturi. Tri godine radila je kao koordinatorica Odjela za promociju i plasman Hrvatskog audiovizualnog centra. Radila je kao producentica u Kreativnom sindikatu te kao freelance producentica na dokumentarnim i eksprimentalnim umjetničkim projektima. Urednica je digitalnih obrazovnih sadržaja za engleski jezik u izdavačkoj kući Profil Klett.

Ines Jokoš

Ines Jokoš

PR voditelj sa snimateljskim okom i filmskom dušom. Magistrirala je novinarstvo i odnose s javnošću pri Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. Usavršavala se na brojnim filmskim i scenarističkim radionicama. Iza sebe ima nagrađivani kratkometražni dokumentarni film „Izlazite li vanka?“, a trenutačno radi na svom drugom dokumentarnom filmu. Članica je SPID-a i Društva za komunikacijsku i medijsku kulturu. Radi u odnosima s javnošću u filmskoj industriji, drži predavanja na interdisciplinarnim filmskim radionicama za djecu i mlade te surađuje kao scenaristica, urednica i video novinarka na TV projektima.

Ana Šimić

Ana Šimić

Osoba od TTG papira iliti administrator i logističar. Magistra je kulturologije osječkog sveučilišta, smjer kulturalni menadžment. Radila je za filmski program Sedmi kontinent u Muzeju suvremene umjetnosti Zagreb i na festivalu 25 FPS u Zagrebu. Ima dugogodišnje iskustvo u organizaciji i provedbi radionica, koncerata, kulturnih projekata, koordinaciji volontera. Iza sebe ima uspješne projektne prijave (nacionalne, EU) i izvršnu produkciju svih TTG predstava. Potpredsjednica je Glazbene mladeži Osijek. Od 2018. vlasnica je obrta za produkciju Mapa.

Andrea Giordani

Andrea Giordani

Glavna podrška TTG-a sa zapada. Osječanka s adresom u Londonu završila je MA glume na East 15 Acting School, London. Na osječkoj akademiji završila je preddiplomski glume i lutkarstva, a glazbenu naobrazbu stekla je u GŠ Franje Kuhača u Osijeku. Bavi se skladanjem i glazbenom produkcijom na filmu, televiziji, kazalištu, video igrama, te se bavi snimanjem audio knjiga za englesko tržište. Glumila u kazalištima u Osijeku, Zagrebu, Vinkovcima, Londonu. Aktivno djeluje u nezavisnoj kazališnoj trupi All Good Artists are Dead u Londonu.