O nama

Naša Priča

Teatar to go umjetnička je organizacija koja se bavi kazalištem i filmom. Od 2014. tragamo za mogućnostima, širimo umjetnost, potičemo kreativnost i rad na projektima koji pozitivno utječu na okruženje u kojem djelujemo.

Glavna okosnica rada je produkcija profesionalnih predstava i Revije hrvatskog kratkog filma Filmska RUNDA. Popratne aktivnosti su radionice, paneli, autorske filmske večeri, istraživanja, klub kazališne publike KLAP KLAP.

Tijekom dosadašnjeg djelovanja gostovali smo s predstavama u više od 50 mjesta u Hrvatskoj i regiji, predstavljali se na kazališnim festivalima te dobivali nagrade i priznanja za svoj rad.

Od 2016. organiziramo reviju Filmska RUNDA s kojom smo napravili audiovizualni iskorak u afirmaciji mladih filmskih umjetnika na području istoka Hrvatske i jačanju filmskih kapaciteta.

Od projekta do projekta organizacija okuplja različite aktere u društvu, a bazu čine kazalištarci, filmaši i kulturolozi. Posebnu pozornost obraćamo na jačanje volonterske mreže unutar organizacije te na sektorske i međusektorske suradnje koji doprinose realizaciji projekata.

Osnovne Informacije

Teatar to go
Solarski trg 6, 31 000 Osijek
OIB: 42520286945
IBAN račun HR1223400091110682120, PBZ

Osobe ovlaštene za zastupanje: Goran Smoljanović, Dalija Dozet, Andrea Giordani