Širimo KLAP KLAP ekipu

Iza nas su dvije KLAP KLAP godine, obilježene kreativnošću čuvenog trojca, kojeg čine Matea Bartulović, Sebastijan Borovčak i Matej Oplocer. Ti izuzetni mladi ljudi, u zadnje dvije godine, pokrenuli su YouTube kanal, kreirali video sadržaj, intervjuirali kazalištarce, ispitivali stanje stvari u zajednici, skupljali dojmove o predstavama, razgovarali s publikom i još mnogo toga. Nakon dobro postavljenih temelja, došlo je vrijeme za drugu generaciju klapovaca.

Poziv za KLAP KLAP volontere

Pozivamo osobe zainteresirane za volontiranje u području razvoja kazališne publike, da nam se pridruže u dosadašnjim i novim aktivnostima kluba. Tražimo mlade (i sve koji se tako osjećaju) raspoložene za timski i kreativni rad.

Nova generacija ima priliku razvijati i realizirati vlastite ideje. Opseg volonterskog angažmana bit će usklađen s interesima i mogućnostima volontera. Naglasak će biti na kreiranju sadržaja za KLAP KLAP društvene mreže.

Samo za volontere održat će se radionica o kazališnoj kritici i digitalnom marketingu. Sve aktivnosti provodit će se uz podršku prve generacije klapovaca i mentora. Svestranost tima omogućit će novim volonterima razvoj kompetencija. Zajedno ćemo raditi na usavršavanju vještina, prenošenju teorije u praksu te stvaranju kazališne zajednice.

Prijave su otvorene do 01. prosinca 2021. (23:59 sati). Broj mjesta za nove volontere je ograničen.

Obrazac za prijavu: https://forms.gle/VucUAXpcEaHja7yx8

Za sve dodatne informacije, možete nas kontaktirati na mail: klap.klap.os@gmail.com ili teatar.to.go@gmail.com

Širimo KLAP KLAP zajedno!