Radionica: glas kao tijelo

Ako vam je u središtu zanimanja glas i izražajne vokalne mogućnosti, ova radionica je stvorena za vas! Radionicu vodi jedinstvena Lucija Barišić, koja će zajedno s vama istražiti vaš jedinstveni tjelesni, vokalni i emocionalni aparat.

Lucija o radionici

“Kroz raznovrsne vježbe za glas i tijelo, kroz raznovrsne pristupe prema vlastitom glasu u vlastitom tijelu  igrat ćemo se, pronalazit neotkrivene ili sakrivene prostore u tijelu odakle glas izlazi ili hoće izaći ali mu ne dopuštamo. Učit ćemo se prihvaćati vlastite glasove i tuđe glasove koji odzvanjaju u nama. Učit ćemo se biti sa sobom i izraziti to kroz glas. Dopustit ćemo si da pustimo glas malo više nego što mislimo da smijemo, možda i zaurlatiili zajecati. I pjevat ćemo si tim glasovima ili biti u tišini i samo slušati što nam oni sve govore.”

Iskustvo

“Kroz godine sam imala prilku raditi s raznim divnim ljudima koji se u svom radu bave kako tijelom tako glasom i pjevanjem, kao Anne Marie Blink, Irena Tomažin, Thomas Richards, Gey Pin, Armando Schiffini, Nhandan Chirco, Mala Kline i Richard Nioczym, koji su mi otkrivali razne pristupe i puteve u radu s glasom. Taj rad bi htjela podijeliti s vama.”

Tehnikalije
Vrijeme radionice: 27.11. (10h – 18h) i 28.11. (10h – 18h)
Cijena radionice: 350 kuna
Lokacija: Kulturni centar Osijek
Rok: 24. 11. 2021.
Prijave s vašim kontaktima šaljite na flowto@gmail.com.
Za radionicu ponesite ugodnu odjeću u kojoj se možete slobodno kretati i rastezati, tople čarape i bocu vode.
Foto: Bojan Mrđenović