Klub kazališne publike prima nove članove

KLAP KLAP poziva osobe koje vole ili će tek zavoljeti kazalište da im se pridruže u dosadašnjim i novim aktivnostima kluba.

Okupljamo treću generaciju članova kluba kazališne publike te otvaramo priliku da nam se pridružite u dosadašnjim i novim aktivnostima. Kroz novu aktivnu dimenziju donosimo tri jedinice kazališne publike: klub gledatelja, klub čitatelja i klub volontera. Svaka jedinica donosi svjež pristup kazalištu.

Kroz klub gledatelja zajedno ćemo ići gledati predstave i razgovarati o njima. Bit će organizirani besplatni odlasci u kazalište kako bi bilo pristupačno svima tako da ukoliko volite kazalište, a nemate s kime otići pogledati predstavu ovo je odlična prilika za upoznati dobru ekipu.

Klub čitatelja posvetit će se čitanju dramskih tekstova koji se ne izvode u Osijeku i okolici kako bi se otvorio put ka promišljanju i afirmaciji suvremenog teksta. Razmjenjivat ćemo mišljenja, čitati i komentirati dramske tekstove te doprinijeti stvaranju jedinstvene kazališne
zajednice.

Klub volontera traži mlade kreativce koji će voditi naše društvene mreže i biti posvećeni kreiranju kvalitetnog sadržaja. Iskoristite nas i bildajte svoj CV 🙂

Poziv je otvoren za sve mlade (i sve koji se tako osjećaju) raspoložene za timski i kreativni rad koji se ne ustručavaju istaknuti svoje mišljenje i žele naučiti nešto novo. Prvenstvo članstva imaju mlade osobe od 16 do 30 godina. Broj mjesta za nove članove je ograničen.

Ako smatraš da bi se dobro uklopio/la u našu kazališnu publiku prijavi se do 20. ožujka 2024. putem obrasca:

 prijava za klub čitatelja: https://bit.ly/3wMqeiu
 prijava za klub gledatelja: https://bit.ly/3x002Rv 
 prijava za klub volontera: https://bit.ly/49Q9oxM 

Za sve dodatne informacije možeš nam se javiti na mail: klap.klap.os@gmail.com