Kako će izgledati naša 2020

Nakon pet godina djelovanja, napokon imamo svoju Web stranicu, zahvaljujući pokroviteljstvu Zaklade Kultura nova. Hvala im na tome! Prvi tekst posvećujemo planovima u ovoj godini. Kao pravi blogeri, donosimo listu aktivnosti.

1. Igranje predstava

Nastavljamo s igranjem dobre stare komedije „Majstori“ i nove komedije „Botaničari“ koje donose simpatične likove, aktualne teme, interakciju s publikom i edukaciju. Zabava je zagarantirana. Očekuju nas izvedbe otvorene za zajednicu, na festivalima, u školama i vrtićima. Veselimo se svakom smijehu, komentaru iz publike i novim/starim suradnjama.

2. Gledanje filmova

Ove godine održat će se peta Revija hrvatskog kratkog filma Filmska RUNDA, posvećena filmskom zanimanju – glumi. Jedva čekamo! FR aktivnosti u 2020. otvorit će Autorska RUNDA sa Sunčicom Anom Veldić. Nakon toga slijede filmske radionice pod vodstvom filmskih stručnjaka. Sve informacije pratite na službenoj Web stranici Filmske RUNDE – www.filmskarunda.com.

3. Dugi razgovori o kazalištu

U prošloj godini započeli smo s okupljanjem osječke kazališne scene i publike. S obzirom da je to posao na duge staze, nastavljamo s KLAP KLAP akcijama i u ovoj godini. Očekuju vas razgovori s kazalištarcima, publikom, a možda baš vi budete naš idući sugovornik. Ako još niste, obavezno pregledajte službeni Youtube kanal KLAP KLAP.

To je to za početak. Pratite nas i širimo kulturu dalje!

Foto: Kristina Alilović