GLAS PUBLIKE: Nova Rača i Belišće

Rubrika “GLAS PUBLIKE” donosi dojmove gledatelja nakon predstave. Prošle godine izjave su bile u formi fotografija na Facebook-u, a odsada će biti na našoj web stranici.

Gostovali smo s predstavom „Botaničari“ u Novoj Rači za učenike razredne nastave OŠ Ivana Viteza Trnskog i u Belišću za učenike razredne nastave OŠ Ivana Kukuljevića. Bile su to prve izvedbe nakon zimskog odmora.

Što su rekle učiteljice?

“Predstava je odlična samim tim jer uključuje djecu, a oni su rado sudjelovali i navijali kad treba. Učenici su oduševljeni predstavom. Želim Vam što više ovakvih predstava.”, istaknula  je Svjetlana Mijatović iz OŠ Ivana Viteza Trnskog.

“Predstava je bila za pet. Glumci, eko teme, komunikacija s djecom koja su bila oduševljena, prilagođenost uzrastu djece – odlično.”, rekla je Vanja Balaško iz OŠ Ivana Viteza Trnskog.

“Edukativne predstave su odličan način u poučavanju djece o važnim temama današnjeg vremena. Svidjela mi se interakcija između djece i glumaca. Bila je vrlo zanimljiva, a međusobnom suradnjom su došli do rješenja mnogih problema.”, navela je u anketi Dajna Đermešter iz OŠ Ivana Kukuljevića.

Zahvaljujemo se svima na gostoprimstvu. Drago nam je da smo započeli turneju kod naših dragih i vjernih suradnika. Nastavljamo s izvedbama u Đakovu, Jagodnjaku, Osijeku…

Foto: izvedba u Belišću