Špice, kokice, radionice

RUNDA se zavrtjela i ne staje! Nakon fantastičnog vikenda uz Autorsku RUNDU Sunčice Ane Veldić i Tomislava Šobana, nastavljamo sa ŠPICOM radionicom. Riječ je o već tradicionalnoj radionici uoči Filmske RUNDE, na kojoj se radi službena najava za Reviju. Špica se poslije vrti na TV-u, Web portalima, društvenim mrežama i drugim festivalima.

Ovogodišnja ŠPICA radionica Filmske RUNDE održat će se od 25. do 27. rujna 2020. u Kulturnom centru Osijek. Zainteresirani polaznici mogu se prijaviti na filmskarunda@gmail.com najkasnije do 23. rujna 2020. s kratkim motivacijskim pismom. U motivacijskom pismu treba navesti najdraži film i glumca/icu, što biste željeli naučiti na radionici te svoj kontakt (ime, broj mobitela, e-mail i godinu rođenja).

Najbolja stvar je to što su voditelji ovogodišnje ŠPICE radionice naši dragi David Gašo i Tin Ostrošić, sada studenti Akademije dramske umjetnosti u Zagrebu. Riječ je o dva ekstra talentirana i vrijedna filmaša, koji su dio Filmske RUNDE od samih početaka kroz radionice, volontiranje i snimanje TV kronika za HRT.

Više informacija: www.filmskarunda.com

Foto: ŠPICA radionica 2019., Antun Balog